FR | ENG

This phantom sticky

Oorzaken vermoeidheid en buikklachten

Vermoeidheid en buikklachten kunnen meerdere oorzaken hebben. De klachten kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door slaaptekort, te hoge werkdruk, een jetlag, dehydratatie/uitdroging of door overdreven genieten van het nachtleven.

Gevolgen van vermoeidheid en buikklachten

Door vermoeidheid voel je je uitgeput, je hebt een verminderde concentratie en je voelt je lusteloos. Vrijwel iedereen weet hoe darmkrampen en misselijkheid je functioneren, vitaliteit en humeur negatief kunnen beïnvloeden.

Infuus tegen vermoeidheid en buikklachten

Heb je genoeg van je vermoeidheid en buikklachten? Het Sensitive infuus is speciaal ontwikkeld voor mensen die wel een energieboost kunnen gebruiken om hun vermoeidheid lange tijd te kunnen vergeten. Het infuus is speciaal ontwikkeld om klachten als lusteloosheid en buikkrampen te verhelpen.

Het lichaamsherstellende infuus verfrist je lichaam en helpt het lichaam te herstellen van de zwaarste dagen en nachten. Dit infuus tegen vermoeidheid is zeer geschikt voor mensen met een laag energieniveau en mensen die veel last hebben van hun maag- en darmstelsel.

Naast het verhogen van de energie en verminderen van de buikklachten, bevat dit infuus ook bestandsdelen die de spierfunctie verbeteren.

 

Kenmerken van het Sensitive infuus:

  • Geeft het lichaam langdurig energie

  • Vermindert maag- en darmproblemen

  • Verbetert de spierfunctie

  • Herstelt de vochtbalans

  • 500ml

Geen vermoeidheid en lusteloosheid meer met het Sensitive infuus

content image